fbpx
Priložnosti.EU: Razišči EU, odkrij sebe!

| Aktualno

Kako izkoristiti priložnosti EU in se na primer odpeljati do Madrida?
Kdo so moji evropski vrstniki, kaj počnejo in kako razmišljajo?
Kako lahko kot mladi/a državljan/ka Evrope soustvarjam svojo prihodnost?

IPEP Banner bel z modro črto 01

Če si tudi ti postavljaš podobna vprašanja, se nam pridruži na info-delavnici Priložnost.EU: Razišči EU, odkrij sebe!, ki jo bo Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v sodelovanju z Zavodom Nefiks v petek, 29. septembra 2017, ob 10.30 uri izvedla v prostorih Gimnazije Celje − Center (Kosovelova ulica 1, Celje).

Na delavnici boš lahko iz prve roke izvedel/a, kateri so programi Erasmus+, namenjeni dijakom, in kako se jih lahko udeležiš. Pokazali ti bomo, kako lahko že v času srednješolskega izobraževanja izkoristiš priložnosti, ki ti jih ponuja Evropska unija, raziščeš svoje interese, razvijaš svoje kompetence ter se ob tem tudi zabavaš.

Da bo vse še bolj konkretno, bodo s teboj delili izkušnje mladi, ki so kot dijaki izkoristili prednosti evropske mobilnosti. Čas bo tudi za tvoja vprašanja!

Pobližje boš spoznal/a tudi prizadevanja evropskih poslank in poslancev iz Slovenije za mlade ter se srečal/a z evropsko poslanko Tanjo Fajon in evropskim poslancem Francem Bogovičem. Udeležba na delavnici je brezplačna! Prijaviš se lahko tukaj.


Zgrabi svojo priložnost.EU!
Se vidimo kmalu,
Informacijska pisarna EP v Sloveniji in Zavod Nefiks


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00