fbpx
Pridobivanje znanja + druženje = dobra kombinacija #prostovoljci

| Dogodki

Ko je na zemljo legel mrak, so znan in domač Broom zasedli prostovoljci in prostovoljke Zavoda Nefiks z namenom, da se podružijo in kaj novega naučijo.

Najprej smo se za nekaj trenutkov ustavili ob tem, kdo smo in kaj počnemo. Martina je vsem zbranim predstavila še Europass, ličen pripomoček, kjer lahko oblikuješ svoj življenjepis.

Poleg tega smo izvedeli še, kdo je bil v največ različnih državah, kdo si največji Tarantino in kdo Harry Potter fan, itd.

Marsikatero polje in tema ostajata še odprta, zato si tudi ti vabljen_a, da se nam vsak torek ob 17h pridružiš in se kaj novega naučiš.

Za več informacij lahko pišeš tudi na katja.kristan@nefiks.si.

Vabljen_a tudi na usposabljanje za mladinske karierne svetovalce in svetovalke. Prijaviš se TUKAJ.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00