fbpx
Kitajski jezikovni klub

| Jezikovni klubi

Dne 17.10.2017, se je na kitajski jezikovni klub udeležilo sedem učenk. Vse nasmejane in željne novega znanja so popestrile moj dan. To je bilo tretje srečanje, na katerem so se že preizkusile v testu pisanja. Do tedanjega srečanja so se naučile kitajskih pozdravov, kratkega dialoga ter šteti od 1-10. Vse so zelo uspešno opravile test. Po testu smo preko youtube-a poslušale kako se pravilno izgovarja kitajske tone.

Nato smo se učile kako se predstaviti v kitajskem jeziku (moje ime je, prihajam iz, stara sem, prihajam iz štiričlanske družine, rada imam...) Na koncu smo si pogledale video Happiness is all in your mind od učiteljice Gen Kelsang Nyema. Pouk je potekal dinamično, učenkam novo snov razložim nato pa si pogledamo še razlage materno govorečih na youtube-u. Ponavadi dobijo domačo nalogo, da raziščejo kaj novega, se učijo novih besed  in naslednjič skupaj pregledamo.
Pri poučevanju kitajščine se veliko naučim, poleg tega da nadgrajujem svoje znanje jezika, se učim tudi kako snov predstaviti na učinkovit in zanimiv način.
Hvala Nefiksu oziroma Nataši Progar za čudovito priložnost, ki mi je odprla nova obzorja! :)

Kitajski jezikovni klub 2017

Sabina, vodja kitajskega jezikovnega kluba


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00