fbpx
Goske, štrudl in zaključek starega leta

| Aktualno

Včeraj smo se najrazličnejši akterji Zavoda Nefiks zbrali v prikupni koči na Starem malnu, kjer smo v prijetnem in gostoljubnem vzdušju ob obilici domačih sladic (predvsem odličnega jabolčnega zavitka, za katerega se toplo zahvaljujemo osebju koče!) evalvirali delo preteklega leta, ugotavljali, kje se lahko izboljšamo, kovali plane za novo leto, posneli veliko fotografij, prekrili sobo s samolepilnimi listki, lupili mandarine in čokolade iz embalaže ter občudovali prijazne goske in idilično naravo.

star maln 3 2017

#12mladihinkompetentnih

star maln 66 2017Druženje, ki je imelo tako produktiven in povezovalen namen, pa je služilo tudi kot priložnost za proslavitev izvolitve nove direktorice Zavoda Nefiks, vsestransko aktivne in nadarjene Maje Đević.
Maja je ob izvolivi poudarila, da se bo trudila opravljati delo v duhu prejšnje predsednice, Martine Mrakovčič, ohraniti timski duh v ekipi, izboljšati prepoznavnost Zavoda in in skrbeti za uspešnost projektov. Poudarila je tudi, da je proces dela prav tako pomemben kakor sami razultati.

 

Maji želimo vso srečo na njani novi funkciji in jo pri tem srčno podpiramo, mi pa se bomo z veliko entuiazma posvetili praznikom in se nato vrnili po novem letu s svežimi idejami in novo energijo - ne zamudite Nefiksove start-up zabave, s katero bomo pogumno zakorakali v 2018!

 

star maln 5 2017

star maln 9

star maln 8 Foto: Zavod Nefiks.

Za več fotografij klikni TUKAJ.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00