fbpx
Mi se že pripravljamo na teden vseživljenjskega učenja

| Aktualno

Projekt, katerega bomo v sodelovanju z organizacijo Cene Štupar, ki skrbi za območno koordinacijo projekta, med 11. majem in 30. junijem organizirali tudi pri nas. Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju z več kot kot tisoč ustanovami, skupinami in posamezniki.

S TVU opozarja na pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih.

TVU 2017 sodelovanje

V okviru TVU 2017 smo na Zavodu Nefiks predstavljali mednarodne priložnosti za mlade.

S svojimi dogodki bo na TVU sodeloval tudi Zavod Nefiks. Za več podrobnosti spremljajte našo spletno stran talentiran.si, kjer vas bomo sproti obveščali o projektih.

V letu 2017 je bilo v okviru TVU izvedenih približbno 350 delavnic, ki jih je obiskalo več kot 11.000 udeležencev.

***

Predstavitev projekta je povzeta s spletne strani Teden vseživljenjskega učenja.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00