Nefiks
Petek, 22 Februar 2019

Črta, lik in pika

Črta, lik in pika - osnovne stvari, s katerimi obogatimo in izboljšamo izvajane delavnice in podajanje in povzemanje informacij. Ta torek smo na usposabljanju za mladinske karierne svetovalce in promocijskem dogodku Nefiks zaposlitvenih rešitev gostili Alenko Oblak, fasilitatorko, ki nam je predvsem preko praktičnih vsebin predstavila temo vizualne facilitiacije in grafične moderacije.

crta lik in pika 2

Kljub temu, da je kar nekaj udeležencev delavnice priznalo, da niso najbolj umetniške sorte, je prav vsak lahko pridobil vsaj kanček samozavesti. Preprosti okvirji, besedilni oblački, enostavne človeške figure povedo že veliko. In prav gotovo pritegnejo udeleženca delavnice k bolj zainteresiranemu spremljanju vsebine. Delavnica je bila dinamična in zanimiva tudi udeležencem, ki so nas spremljali preko spleta, saj so lahko tudi oni ustvarjali skupaj z nami.

crta lik in pika 1crta lik in pika 3

***

Usposabljanje je potekalo v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

nzr pasica