fbpx
Nova poznanstva, nove poti

| Mladi in kompetentni

Želiš pridobiti nova znanja in izkušnje? Si želiš razširiti svoja obzorja in svojo teorijo preizkusiti tudi v praksi? Če so tvoji odgovori pritrdilni, ti na Nefiksu nudimo vse, kar za to potrebuješ! Postani naš prostovoljec, sodeluj v naših projektih in potrdi svoje znanje tudi v praksi.

S tem namenom smo v letošnjem študijskem letu pričeli z brezplačnimi usposabljanji za mladinske karierne svetovalce, kjer se z udeleženci srečujemo enkrat tedensko in obravnavamo različne teme s področja mladinskega svetovalnega dela.

torkova usposabljanja 1

Do sedaj smo spoznali že vse od samega načrtovanja delavnic in organizacije dogodkov, javnega nastopanja, retorike, moderacije, dela z motečimi udeleženci, motivacije, Europassa in evalvacije. Na enem izmed srečanj smo gostili tudi zunanjo predavateljico in facilitatorko Alenko Oblak, ki nam je pripravila pestro in zabavno delavnico na temo vizualne facilitacije in grafične moderacije. Teorijo vedno podkrepimo z veliko zanimivimi in v prakso prenosljivimi primeri in idejami, saj si prizadevamo naše udeležence čim bolje opremiti s ključnimi znanji in veščinami, ki jim bodo v pomoč pri njihovem delu.  Ker želimo našo ekipo prostovoljcev razširiti po celi Sloveniji, pa vam usposabljanja nudimo tudi preko spleta. Pred nami je še kar nekaj srečanj in zanimivih tem, zato vabljeni, da se nam pridružite in soustvarjate z nami!

torkovo usposabljanje 2


Več o usposabljanju si lahko preberete TUKAJ
Za več informacij o vključitvi pišite na katja.kristan@nefiks.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00