Nefiks
Sreda, 22 Maj 2019

“IT meet up” – predstavitev IT Launch Box mentorske platforme

V okviru Erasmus+ projekta IT Launch Box vabimo vse zainteresirane na predstavitev mentorske platforme, ki je namenjena mladim za vzpostavitev brezplačnega spletnega mentorskega odnosa z izkušenim programerjem ali podjetnikom. Dogodek bo potekal v sredo, 28. 3. 2018, ob 16. uri v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana).

gumb

IT launchBox priloznost za mentorje logotip
Cilj projekta je razvoj IT in podjetniških kompetenc ter povečanje zaposljivosti mladih udeležencev. Projekt se izvaja v sodelovanju organizacij iz sedmih držav (Romunije, Grčije, Makedonije, Poljske, Španije, Portugalske in Slovenije). Mentorski proces je v projektu namenjen razmišljanju o zaposlitvenih možnostih mentoriranca in njegovemu nadaljnjemu kariernemu razvoju v IT-sektorju.
Vsi, ki razmišljate o udeležbi na mentorski platformi ali pa želite le več izvedeti o IT Launch Box mentorski platformi, ste vljudno vabljeni na »IT meet up« na Zavod Nefiks (sreda, 28. 3. ob 16. uri). Dogodek bo trajal eno uro, na njem pa boste udeleženci izvedeli vse potrebne informacije o IT Launch Box projektu, obenem pa boste že razvijali IT veščino, ki je zelo uporabna tudi izven IT sektorja, saj bo na dogodku potekala kratka delavnica uporabe programa Microsoft Excel. V ta namen lahko udeleženci prinesete svoje prenosne računalnike.

gumb

Prosimo, da se na dogodek prijavite do 24. 3. 2018, da lahko zagotovimo dovolj darilc in prigrizkov za vse.
Če imate v zvezi s projektom IT Launch Box kakršnakoli vprašanja ali pomisleke, nam jih prosimo sporočite na itbox@nefiks.si.

IT launchBox pasica