Nefiks
Četrtek, 27 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Te zanima žensko podjetništvo?

Ekipa 500 podjetnic vabi udeleženke projektov Zavoda Nefiks na že 6. dogodek 500 podjetnic, ponujajo pa nam tudi najnižjo kotizacijo − 59 eur + DDV (71, 98 EUR).
Več o dogodku si lahko preberete v spodnjem vabilu.

Predstavnica Zavoda Nefiks bo tam – se vidimo?

500podjetnic vabilo 1
500 PODJETNIC – šestič!!
4. april 2018 v Hotelu Union


500podjetnic vabilo 2Vse ženske s podjetno žilico ste tudi letos ponovno vabljene na največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji − 500 PODJETNIC!
Naš namen in cilj sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu. Glede na vsakoletne odzive se na podlagi našega dogodka rodi kar nekaj novih poslovnih zgodb in sodelovanj. Želimo si, da bi tudi ve iz leta v leto rastle, zato je rdeča nit našega petega dogodka

»POVEZUJEMO SE TUDI MEDNARODNO«.

Čaka vas veliko zanimiv in inspiracijskih zgodb, predavateljev, malih pozornosti, nagrad, smeha in koristnih informacij za vaše podjetje – več TUKAJ.
Seveda smo poskrbele tudi, da bo vaše podjetje čim bolj prepoznavno, zato vam nudimo možnost predstavitve vaše dejavnosti na naši spletni strani www.podjetnica.com. Te predstavitve nato delimo tudi na naši Facebook strani Podjetnica.com.
Prijavite se lahko TUKAJ.  
Se vidimo!
Ekipa 500 Podjetnic 2018

Avtorica fotografije: polonabartol.com in Klavdija Žitnik, arhiv 500 podjetnic 2016