fbpx
Evropski forum Alpbach 2018

| Aktualno

Že poznaš Evropski forum Alpbach, kjer se vsako poletje zbere več kot 700 perspektivnih mladih iz več kot 60 držav? Letos bo potekal od 15. do 31. avgusta 2018 pod krovnim naslovom 'Diversity and Resilience'. Na forumu, v idilični tirolski vasici, z več kot 20 seminarji pod vodstvom priznanih akademikov ter z več kot 200 plenarnimi zasedanji, okroglimi mizami in razpravami, bodo mladi skupaj z več tisoč pomembnimi gosti iz politike, uspešnimi gospodarstveniki, uglednimi akademiki in drugimi udeleženci razpravljali o perečih aktualnih vprašanjih. Več o forumu si lahko prebereš na spletni strani www.alpbach.org/en/.
Scholarship Flyer 2018 slika
Klub Alpbach Senza Confini tudi letos podeljuje štipendije za udeležbo na forumu. Zainteresirani kandidati se s svojim življenjepisom, potrdilom o opravljenih izpitih in s kratkim esejem na temo  'Diversity and Resilience' (max. 1-2 strani) - vse v angleškem jeziku - prijavite do 31. marca 2018 na scholarship@senza-confini.com. Celotna prijava naj bo združena v en pdf dokument. V postopku izbire boste kandidati največ točk prejeli ravno za posredovan esej, saj le-ta odraža vaš pogled na krovno temo foruma ter vaš doprinos k diskusiji. Več o možnostih štipendiranja in postopku prijave najdeš na spletni strani kluba www.senza-confini.com.

V primeru dodatnih vprašanj se obrni na Edito Turičnik (email: edita.turicnik@senza-confini.com) ali Vesno Kuralt (email: vesna.kuralt@senza-confini.com)
Naj ti uspe!

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00