fbpx
Kolegice v Kranju Dihamo!

| Kolegice

V Kovačnici v Kranju smo Kolegice dočakale pomlad, s pomladjo pa čas zanimivih delavnic. Prvo delavnico smo namenile iskanju samih sebe. Vprašanje, kaj vse smo lahko in kaj vse bi morale biti, da bi bile same sebi všeč in da bi bila okolica zadovoljna, nam včasih otežuje iskanje svojih notranjih potencialov. S pomočjo avtorskih dihalnih vaj Brigite Jevnikar smo se za uro in 15 minut poglobile vase, predihale telo in umirile misli.

Kolegice v Kranju dihamo 1Seveda pa ustvarjanje naših kariernih poti ni samo sproščanje, temveč tudi iskanje priložnosti, brainsotrming, medsebojno podpiranje in izmenjava mnenj, načrtovanje in povezovanje. Z malo truda smo si začrtale cilje in poiskale mentorice, od tu pa nadaljujemo s še večjim zagonom. Vse se da, če stopimo skupaj.
Kmalu se spet oglasimo!


Kranjske Kolegice

Kolegice v Kranju dihamo 2


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00