fbpx
Vabilo na PONOVITEV mladinske cirkuške produkcije CIRKOLANDIJA

| Aktualno

Prejeli smo vabilo, katerega z veseljem delimo tudi med vas. V predstavi namreč sodeluje udeleženka Nefiks zaposlitvenih rešitev.
Vabimo vas na PONOVITEV mladinske cirkuške produkcije FUSKABO, mladinski in socialni cirkus v sredo, 30. maja 2018, ob 18. uri v Centru kulture Španski borci.
Cirkolandija fuskabo
Vstopnice so v predprodaji 5€, na dan predstave pa 7€. Kupite jih lahko na sedežu organizacije Zavod Salesianum, OE Skala, Ob Ljubljanici 36, v Ljubljani, med 9. in 18. uro, na dan predstave pa v avli Španskih borcev, dve uri pred začetkom predstave. Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu fuskabo.skala@gmail.com in telefonu 030 / 641-714 (Zef Berišaj, vodja skupine Fuskabo).Cirkolandija fuskaboŠtevilo mest je omejeno, zato z nakupom ne odlašajte!
S svojim obiskom boste podprli delovanje skupine, s tem pa mladim omogočili nadaljnji razvoj na njihovi poti do zrelosti. Cirkuška produkcija je namenjena gledalcem od 3. leta starosti dalje in traja približno 90 minut.

Brošura premiere CIRKOLANDIJE: https://issuu.com/skala18/docs/cirkoland_-_brosura
Utrinki s premiere CIRKOLANDIJE: https://www.youtube.com/watch?v=Z4qclD9aPuk
V priponki imate na voljo podrobne informacije o produkciji.

Se vidimo 30. maja!
Fuskabo team

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00