Nefiks
Četrtek, 27 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Vabilo na PONOVITEV mladinske cirkuške produkcije CIRKOLANDIJA

Prejeli smo vabilo, katerega z veseljem delimo tudi med vas. V predstavi namreč sodeluje udeleženka Nefiks zaposlitvenih rešitev.
Vabimo vas na PONOVITEV mladinske cirkuške produkcije FUSKABO, mladinski in socialni cirkus v sredo, 30. maja 2018, ob 18. uri v Centru kulture Španski borci. Cirkolandija fuskabo
Vstopnice so v predprodaji 5€, na dan predstave pa 7€. Kupite jih lahko na sedežu organizacije Zavod Salesianum, OE Skala, Ob Ljubljanici 36, v Ljubljani, med 9. in 18. uro, na dan predstave pa v avli Španskih borcev, dve uri pred začetkom predstave. Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu fuskabo.skala@gmail.com in telefonu 030 / 641-714 (Zef Berišaj, vodja skupine Fuskabo).Cirkolandija fuskaboŠtevilo mest je omejeno, zato z nakupom ne odlašajte!
S svojim obiskom boste podprli delovanje skupine, s tem pa mladim omogočili nadaljnji razvoj na njihovi poti do zrelosti. Cirkuška produkcija je namenjena gledalcem od 3. leta starosti dalje in traja približno 90 minut.

Brošura premiere CIRKOLANDIJE: https://issuu.com/skala18/docs/cirkoland_-_brosura
Utrinki s premiere CIRKOLANDIJE: https://www.youtube.com/watch?v=Z4qclD9aPuk
V priponki imate na voljo podrobne informacije o produkciji.

Se vidimo 30. maja!
Fuskabo team