Nefiks
Četrtek, 16 Julij 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

5 kariernih busov

V okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve bomo v tednu med 18. in 22. junijem organizirali 5 kariernih busov, ki bodo mlade iskalce zaposlitve popeljali do potencialnih delodajalcev iz vse Slovenije. Namenjeni so mladim do 30 let, različnih izobrazbenih profilov in stopenj.

Avtobusi bodo obiskali vseh pet večjih slovenskih regij:


- 18. 6. (ponedeljek) - Štajerska
- 19. 6. (torek) - Gorenjska
- 20. 6. (sreda) - Dolenjska
- 21. 6. (četrtek) -  Primorska
- 22. 6. (petek) - Osrednja Slovenija
Vabilo 5 kariernih busov
gumb

Vsi avtobusi bodo odpeljali iz Ljubljane med 8. in 9. uro zjutraj in se tja vrnili okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bodo pobirali tudi po poti.

Na vsakem kariernem busu boste dobili praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem, nato pa obiskali dva delodajalca, zanju s pomočjo organizacijske ekipe izvedli uporabno delavnico, nato pa se jim boste predstavili še na hitrih kariernih zmenkih.

Konkretni delodajalci, ki jih bomo obiskali, bodo znani po 10. juniju. Udeležencem svetujemo, da imajo s seboj natisnjene življenjepise.

Karierni bus se bo zaključil z okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih v regiji in uporabne vrednosti e-Nefiksa pri kadrovanju.

Udeležite se lahko enega ali več brezplačnih kariernih busov.

gumb

Vse potrebne informacije o poteku kariernega busa, na katerega ste prijavljeni, boste dobili en teden pred odhodom busa. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Za prehrano bo poskrbljeno, za udeležence pa smo pripravili tudi simpatično darilce.

Karierni busi bodo organizirani namesto zaključne konference projekta Nefiks zaposlitvene rešitve.

V primeru kakršnih koli težav v zvezi s prijavo nam piši na karierni.avtobus@nefiks.si ali pa nas pokliči na 040 698 915.
gumb
***
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Banner NZR projektfinancirata