fbpx
Wanted: doktor znanosti

| Aktualno

Univerza v Mariboru išče nove kadre, doktorje znanosti za sodelovanje v okviru novih zaposlitev za potrebe skupnega raziskovanja z gospodarskimi družbami v različnih raziskovalnih skupinah na vseh 17 fakultetah članicah Univerze v Mariboru na podlagi Javnega razpisa za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere 2.1 (št. Razpisa 5442-1/2018).

Pixabay um doktor znanosti
Profili, ki so primerni za prijavo na razpis so doktorji znanosti iz vseh strokovnih področij, ki so doktorirali v obdobju od 1. 1. 2011 do 5. 10. 2018 in niso bili dne, 13. 7. 2018, zaposleni na Univerzi v Mariboru.
Predvideno trajanje zaposlitve bo od 1. 4. 2019 do 31. 3. 2022, predvidoma na delovnem mestu H01900 – ASISTENT Z DOKTORATOM IX (M/Ž). Raziskovalno delo bo potekalo pretežno v raziskovalni skupini fakultete članice Univerze v Mariboru v kombinaciji in deloma (najmanj 9 mesecev v celotnem trajanju zaposlitve) pa tudi pri sodelujoči gospodarski družbi. Zaposlitev se bo izvedla le v primeru, da bo dotična prijava izbrana na »Javnem razpisu za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere 2.1«.

Prijava na razpis se bo pripravila na podlagi strokovnega interesa kandidata/-ke, skladno s prioritetami Slovenske strategije pametne specializacije (S4) in pripadajočimi fokusnimi področji in tehnologijami (teme so podrobneje razčlenjene v priloženi tabeli) in raziskovalnimi usmeritvami raziskovalne skupine ter sodelujoče gospodarske družbe. Prijave na razpis lahko oddajo vse fakultete članice Univerze v Mariboru oziroma njihove raziskovalne skupine.
Pri ocenjevanju prijav na razpis se dodatno točkujejo vloge s kandidati/-kami, ki:
-    so bili/-e 13. 7. 2018 prijavljeni/-e v evidenco brezposelnih oseb Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje ali;
-    so bili/-e 13. 7. 2018 zaposleni/-e na področju RRI v kohezijski regiji Zahodna Slovenija.

Kandidate/-ke, ki izpolnjujejo pogoje iz omenjenega razpisa, dobro obvladajo angleški jezik ter imajo veselje za raziskovalno delo, vabimo, da nam pošljejo sporočilo o nameri z dokazili o izobrazbi ter kratek življenjepis na e-naslov tto@um.si do vključno 5. 9. 2018. Kandidati/-ke v sporočilu navedite tudi področje oz. področja, za katera izkazujete strokovni interes.

Na tej povezavi si lahko ogledate možne raziskovalne teme.

VIR: Univerza v Mariboru
Vir slike: Pixabay


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00