fbpx
Poklicna akademija 2018

| Aktualno

Za vse, ki ste na študentski ali zaposlitveni poti in si želite izvedeti več o svojih priložnosti vabimo na Poklicno akademijo, ki ga v spetembru organizira MC Brežice.
Poklicna akademija bo zajemala sklop zanimivih predavanj, ki bodo potekala vsak petek in soboto v septembru od 16.00 do 19.00 v sejni sobi Mladinskega centra Brežice in v Mestni hiši Brežice.


V soboto, 29. 9. se bo dogodku pridružil tudi Zavod Nefiks, ki bo na delavnici "Spedenaj znanje v družbi in se znajdi v službi!" predstavil možnosti beleženja neformalno pridobljenega znanja in predstavljanja le-tega delodajalcem.

Za več informacij si lahko ogledate spodnji plakat ali pokukate na FB stran dogodka.
PoklicnaAkademija 1
PoklicnaAkademija 2


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00