fbpx
Viška gledališka improvizacija

| Aktualno

Vabljeni na ODPRTO VAJO gledališke improvizacije v Mladinski center Vič!
Gledališka improvizacija je vrsta gledališča, kjer igralci ne igrajo prizorov po napisanem scenariju, ampak vse, kar se dogaja v prizoru, nastaja s soigralci v tistem momentu na odru. Na prvi vaji si bomo ogledali osnove te vrste gledališča. Z nami bo Domen Blatnik, improvizator in igralec.


Vaja bo potekala 12. junija ob 16:00 v Mladinskem centru Vič. Vstop je brezplačen :).
Viska improvizacija Banner FB
Domen Blatnik je improvizator in igralec. Z gledališko improvizacijo se ukvarja že 5 let in v tem času je nastopal že na vseh improvizacijskih odrih v Sloveniji. Udeležuje pa se tudi delavnic z najboljšimi domačimi in tujimi improvizatorji. Je tudi igralec v Gledališču Glej in v Šentjakobskem gledališču. Nastopal je tudi na Mednarodnem gledališkem festivalu Mladi Levi in na festivalih v Šibeniku in v Novi Gorici.

Zaradi omejenega števila obiskovalcev, vas prosimo, če se na dogodek predhodno prijavite na TEJ povezavi.

***
Projekt podpira Urad za mladino - MOL.
MOL 200x80


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00