fbpx
[prejeli smo] ABC Accelerator – dan odprtih vrat

| Prejeli smo

ABC Accelerator v sklopu svojih programov in projektov nudi podporno okolje inovatorjem, startup in scaleup podjetjem. Z osebnim pristopom ter posebej prilagojenimi programi sodelovanja nudijo podporo in spodbujajo rast startup podjetij, ki z njimi razvijejo svoj potencial.

V torek, 18. februarja, bodo predstavili svoje delo v okviru programa SIO, namenjenega razvoju inovativnih idej v obliki brezplačnih izobraževalnih dogodkov in mentorstev, prilagojenih posameznim fazam razvoja, ter možnosti nadaljnjega sodelovanja (več o programu). Izvedeli boste tudi, katerim EU projektom se lahko pridružite in vse o prijavi na #11 Batch ABC Acceleratorja.

ABC Accelerator dan odprtih vrat tsi

Imate idejo, ki jo želite predstaviti in nadalje razviti v uspešno poslovno zgodbo? Komisija bo prisluhnila vašim 4-minutnim predstavitvam in izbrala kandidate, ki se bodo pridružili njihovim programom.

Dogodek je BREZPLAČEN, število mest pa je omejeno. Zagotovite si brezplačno vstopnico na tej povezavi.

Vir: ABC Accelerator


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00