fbpx
Angleški jezikovni klub

| Aktualno

Vabimo vas v Angleški jezikovni klub, ki je namenjen mladim, ki bi radi izboljšali znanje angleškega jezika s pomočjo rojene govorke.Ker bo z nami Daniella, rojena govorka iz Amerike, je lahko udeležba na jezikovnem klubu odlična priložnost za vse, ki vas v tem letu čaka matura, študirate angleščino ali pa jo zgolj uporabljate v vsakdanjem življenju. 

2020 marec ang klub 750x500

Klub ni tečaj, ampak srečanje mladih v neformalnem okolju, kjer vsak prispeva svoj del. Program kluba se prilagodi različnim potrebam udeležencev in deluje po participativnem načelu, kar pomeni aktivno sodelovanje vseh članov kluba!
Angleški jezikovni klub bo potekal ob torkih, med 18.30 in 20.00 v Mladinskem centru Vič. 
Pričnemo 3. marca!
Dobrodošli!

Prijavite se lahko na POVEZAVA.

Iščemo pa tudi vodjo Angleškega jezikovnega kluba!
KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00