fbpx
Dobri filmi? Prosto dostopni? Seveda!

| Aktualno

Ste naveličani vsakdanjih oddaj in Hollywoodske produkcije? S člansko številko Mestne knjižnice Ljubljana si lahko kar doma brezplačno ogledate odlične filme, ki bodo od vas zahtevali malce več razmisleka. Pa tudi Baza slovenskih filmov ima nekaj zate!

kanopy MKLJ filmi

Mestna knjižnica Ljubljana ti omogoča ogled filmov preko Kanopy, platforme za pretočne videovsebine na zahtevo, namenjene uporabnikom splošnih in univerzitetnih knjižnic, ki ponuja bogato zbirko nagrajenih filmov in dokumentarcev. Brezplačno vam je na voljo več kot 30 tisoč naslovov filmov. Platforma vključuje tudi video vsebine za otroke v pododdelku Kanopy Kids.

Pogoji uporabe
Vsak mesec imate na voljo štiri predvajanja. Ko jih porabite, boste za nadaljnje oglede morali počakati na nov mesec, zato previdno pri izbiri.
Pred uporabo storitve je potrebno opraviti registracijo na spletni strani mklj.kanopy.com.

Si lahko ogledaš filme še kje drugje?
Seveda, slovenski filmski ustvarjalci ti omogočajo oglede izbranih slovenskih filmov. Ti so dostopni na Vsi (filmi) doma! Izbrani filmi so dostopni večinoma 7 dni, zato spremljaj vsak ponedeljek in četrtek, kaj ti prinese nov teden 🙂.
Vir: MOL in Baza slovenskih filmov

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00