fbpx
[prejeli smo] Naša perspektiva - poziv za naj podjetniško idejo

| Prejeli smo

Že četrto leto zapored Zavod Znanje, javni zavod OE Podjetniški inkubator Perspektiva pripravlja poziv za naj podjetniško idejo. Leto so poziv poimenovali Naša perspektiva.

NAŠA PERSPEKTIVA 300pxV tem tednu je podjetniški inkubator Perspektiva pričel  s pozivom za naj podjetniško idejo, ki so jo poimenovali Naša Perspektiva. Gre za iniciativo, ki nadaljuje pot več kot uspešnih akcij Inovativne Postojne in predstavlja t. i. predinkubacijski program.

Naša perspektiva je poziv, namenjen potencialnim podjetnikom, start-upom, skupinam mladih in vsem, ki imajo poslovne ideje, za katere bi želeli preveriti, ali imajo potencial za razvoj v podjetniško aktivnost. Cilj poziva je skozi izobraževanja, osebna mentoriranja in svetovanja omogočiti podjetnikom, potencialnim podjetnikom, start-upom in ostalim izbranim z inovativnimi idejami, da v kratkem času preverijo smotrnost njihove ideje in ugotovijo, ali je to nekaj, kar bi bilo mogoče tudi v prihodnje razvijati in predstaviti kupcem. Poleg dr. Jane Nadoh Bergoč in Ane Širca, mag. tur., obeh mentoric, ki sta trenutno zaposleni v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v programu sodelujejo še številni eksperti, mentorji in svetovalci s področja podjetništva, marketinga, javnega nastopanja in drugih področij, ki prihajajo tako iz regije kot od drugje po Sloveniji. 

Letošnji poziv v ospredje postavlja medsebojno sodelovanje, trajnost, inovativnost in rešitve nenaslovljenih potreb. Poziv Naša perspektiva že poteka in bo odprt do 22. 5. 2020. Po zaključenem pozivu bo strokovna komisija izbrala 10 kandidatov, ki bodo v juniju imeli priložnost sodelovati v izobraževalnih aktivnostih, vsakemu pa bo tudi dodeljen notranji in zunanji mentor. Z njuno pomočjo bo čez poletje razvijal svojo poslovno idejo in se pripravljal na končen izbor naj podjetniške ideje, ki bo organiziran v septembru.

Najboljše kandidate bo Občina Postojna, pokroviteljica Naše perspektive nagradila s simbolično denarno nagrado, vsi kandidati pa bodo imeli možnost tudi vstopa v ostale programe Podjetniškega inkubatorja Perspektiva in na ta način tudi dostopa do številnih priložnosti, ki jih inkubator nudi.

Za vse, ki jih vključitev v poziv zanima, bo organiziran webinar, v katerem bodo predstavljene podrobnosti poziva. Webinar bo organiziran v ponedeljek, 18.5. ob 17.00, prijave so mogoče na https://forms.gle/SW1FLkHAX5r3x8QF6. Vse informacije lahko zainteresirani dobijo tudi na Facebook in Instagram straneh Podjetniškega inkubatorja Perspektiva ter prek elektronske pošte info@inkubator-perspektiva.si.

Prijave se zaključijo 22.5.2020, izbor kandidatov, ki bodo vključeni v program Naša perspektiva pa bo potekal 27.5.2020 v prostorih Podjetniškega inkubatorja Perspektiva.

Vabljeni k sodelovanju na Naši perspektivi!

Več info na: http://www.inkubator-perspektiva.si pod zavihkom Naša perspektiva in FB profilu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012157518631

Vir: Podjetniški inkubator Perspektiva


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00