fbpx
UČILELE - Učenje ukulele z Nejcem

| Aktualno

Si si od nekdaj želel igrati ukulele, ampak nisi čisto vedel, kako se lotiti zadeve? Nič lažjega!

Mladinski center Vič je pripravil sklop kratkih posnetkov, poimenovanih Učilele. V njih vam Nejc predstavi, kaj je ukulela, kako jo držati, jo uglasiti in kako nanjo zaigrati kakšnega od akordov.

Učilele želi pokazati, da se lahko česa novega naučiš tudi preko videoposnetkov, učenje pa poteka na zabaven in aktiven način, preko igranja pesmi. Hkrati pa želijo mlade spodbuditi k igranju inštrumentov, saj na ta način ohranjajo glasbeni posluh, ritem, z učenjem glasbil pa se tudi zavežejo k rednim vajam, za katere pa vsi vemo, da delajo mojstra :-)

nejc ucileleGlasbeni vodič Učilele tako vsebuje že nasvete za igranje naslednjih pesmi:

Prepričani smo, da imaš v glavi tisto eno popolno pesem, za katero bi si želel, da jo Nejc predstavi. Svoj predlog nam pošlji na mc.vi@nefiks.si ali pa komentiraj pod FB videom.

Vabljeni k ogledu in igranju!


Posnetki so nastali v okviru Mladinskega centra Vič, ki spodbuja mlade tudi k igranju glasbenih inštrumentov 😉.
Delovanje Mladinskega centra Vič sofinancirata Urad za mladino - MOL in Urad RS za mladino.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00