fbpx
Karierni pobeg

| Aktualno

V juliju smo mladinski karierni voditelji za dva dni pobegnili ob (in delno tudi v) Sočo ter izvedli tabor za mladinske karierne voditelje. Tabora se je udeležilo za dva avta in nekaj ZOOM udeležencev, ki želijo pomagati vrstnikom pri kariernem razvoju in usmeritvi.

 »Na tabor se prijavil zaradi novih izkušenj in poznanstev. Imel sem se fenomenalno. Domov sem tako prišel z novimi izkušnjami in projekti.«

Tim

Prvi dan smo s pomočjo trenerjev Zavoda Nefiks pridobivali znanje s področja vodenja skupine, priprave in vodenja kariernih delavnic, timskega dela in spoznavanju Zavoda Nefiks. Pobliže pa smo si ogledali tudi Karierni labirint, kjer mladi na zabaven način odkrijejo svoje veščine, se bolje spoznajo in tako lažje oblikujejo svojo karierno pot.

karierni pobeg

Drugi dan je potekal v znamenju snovanja, nabiranja idej ter priprave dveh kariernih aktivnosti: Online kariernega labirinta in Escape ZOOMa. Podrobnejših skrivnosti ne bomo izdajali, lahko vam pa zaenkrat rečemo le, da bosta obe aktivnosti »ful dobri«. :)

MOL logo 250pxlogo ursm


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00