fbpx
Idi stran, korona!

| Nefiks karierne rešitve

To, da je pandemija Covida-19 spremenila naša življenja, najbrž ni potrebno posebej izpostavljati? Mladi so skorajda čez noč morali spremeniti svoj način šolanja, prostega časa, dela, itd. Za mnoge  korona virus še zdaj predstavlja grožnjo, kot smo zapisali v izjavi za javnost ob mednarodnem dnevu mladih.


To, da mora korona čim prej iti stran, si najbrž želimo vsi. Kaj vsi. Cel svet si to želi! Med drugimi tudi Nives, ki je na Zavodu Nefiks zaposlena kot vodja projekta Nefiks karierne rešitve.
Pandemija je namreč zelo vplival tudi na usposabljanje Nefiks karierne rešitve: Manager družbenih omrežij. Namesto tega, da bi udeležence gostili v naših prostorih, smo jih vsako jutro pričakali na ZOOM. K sreči so se udeleženci, kljub fizični oddaljenosti, med seboj zelo dobro ujeli in na usposabljanju vztrajali kar 110 ur. Vsekakor pa bi bila kakšna stvar lažja, če bi usposabljanje izvedli v živo.Kako je Nives postala del zgodbe BBC radio 1 in zakaj, vam zaupamo ob drugi priložnosti. Sedaj si le oglejte kako 193 različnih ljudi, iz 193 držav sveta, pove korona virusu #upyourscorona v lastnem jeziku.
PS: okoli 4 minute boste lahko opazili tudi naš znani obraz ;).

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00