fbpx
[prejeli smo]Govoriš kohezijsko

| Prejeli smo

Te zanima aktualno družbenopolitično dogajanje?

Znaš razmišljati s svojo glavo in svoja razmišljanja tudi ubesediti?

Meniš, da je skrajni čas, da za svoje razmišljanje prejmeš nagrado, in to denarno?

govoris kohezijsko

Če si na vprašanja odgovoril/a pritrdilno in si star/a med 16 in 29 let, ti je nagradni esejistični natečaj, ki ga razpisujeta Radio Študent in Center nevladnih organizacij (CNVOS) v okviru projekta Govoriš kohezijsko 2 – učenje se nadaljuje, preprosto pisan na kožo.

Rdeča nit nagradnega tečaja bo evropska kohezijska politika, prvi dve temi pa:

  • Koronavirus in odziv EU (sveženj za obnovo Evrope po pandemiji Covid-19)
  • Kohezijska politika ter umetnost in kultura? 

Avtorji najboljših esejev bodo prejeli denarne nagrade. Poleg tega pa dejstvo, da je bil tvoj esej izbran za najboljšega na natečaju, ki ga podpira tudi Evropska unija, zagotovo ni nekaj, kar bi želel/a zamolčati v svojem CV-ju.

Če imaš svoje mnenje o evropski kohezijski politiki in se ne bi branil/a nagrade, se nam pridruži na uvodnem dogodku Govoriš kohezijsko 2, kjer izveš vse podrobnosti o natečaju.

Dogodek bo 21. oktobra 2020 ob 10h na Zoomu: prijavi se!

Mimogrede, vsi udeleženci spletne konference prejmejo na dom tudi darilo. In ne, brošure za nas niso darilo – darila pri nas jemljemo skrajno resno.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00