fbpx
Jesenske počitnice v MC-ju

| Aktualno

Leto 2020 bodo izgleda zaznamovali valovi COVID-19, ki nas zapirajo v naše občine, stanovanja. Podobno, kot je bilo v prvem valu se nam tudi tokrat ponovno zapira ena aktivnost za drugo, še posebno, ko je to povezano z bolj družabnimi aktivnostmi ali pa aktivnostmi v tujini.

 muzeji

Obisk kina ali muzeja je ta hip praktično nemogoč v živo, zato pa je marsikateri muzej omogočil dostop preko spleta – oz. so se izoblikovali brezplačni virtualni ogledi muzejev. Ogled, ki ne pozna čakalne vrste pri vstopu v muzej, čakalne vrste pred bolj znanimi razstavami ali posameznimi eksponati, kilometrov prehojene poti, izgubljanja po stopniščih in še in še.

V MC Vič zato pripravljamo v 28. in 29. 10. 2020 dneva muzejev, kjer se dobimo na Zoomu med 15:00 in 18:00 si izberemo muzeje, ki bi si jih ogledali in se odpravimo; na koncu ogledov pa se pogovorimo o tem, kaj smo videli in kaj nas je navdušilo na ogledih. Da pa lahko posredujemo povezave do muzejev, je potrebna prijava.

V petek 30. 10. zvečer pa nas čaka filmski večer; preko Zooma si bomo ogledali mladinski film in se pogovorili o vsebini, ki jo film prinaša. Film se prične ob 18:00.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00