fbpx
[prejeli smo]Kupim kozo

| Prejeli smo

Akcijo kupim kozo - oz. zbiranje sredstev za nakup koze izvajamo v podporo projektu Slovenske Karitas, od 23. 11. 2020 in sicer bo pri MC Vič na voljo nabiralnik za prispevek, ki ga bomo ob zaključku posredovali Slovenski Karitas.

 

koza spletka1

Z nakupom koze, ki v naših razmerah ne predstavlja zelo velikega stroška (v Afriki 20€, v Albaniji 65€), hkrat pa zagotavlja večjo samooskrbo družini, ki jo dobi. Slovenska karitas skupaj z misijonarji vabi, da se kot družina odločite in kupite kozo družini v Afriki (v Centralnoafriški republiki, Ruandi, Burundiju in Madagaskarju) ali v Albaniji.

Koze bodo imeli za gnojenje zemlje, meso, mleko in prirast za prodajo. S tem bodo pridelali več hrane in družinski člani ne bodo lačni.

https://www.karitas.si/kupim-kozo/

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00