fbpx
NEW DIMENSION PARTY COMPETITION 2021

| Aktualno

Ekipa New Dimension Party pripravlja 19. februarja nepozabno spletno zabavo za mlade New Dimension Party! Zabava bo zagotovo nekaj posebnega, saj boste lahko žurali kar od doma. V udobju svojega kavča boste lahko spremljali napeto tekmovanje mladih performerjev in zanje seveda glasovali.

POST IG

Kaj je New Dimension Party Competition? Je tekmovanje, namenjeno mladim pevcem, DJ-em, bandom, plesalcem in ostalim performerjem, ki bi radi osvojili srca gledalcev.

Kako poteka? Tekmovanje poteka tako, da pošljete svoj performerski video, s katerim se boste pomerili na online glasovanju, najboljših 5 po mnenju gledalcev pa bo imeli priložnost nastopiti na New Dimension party odru. Zmagovalec bo prejel nagrado.

Kdo se lahko prijavi? Kdorkoli, ki ima performerski talent in bi ga rad delil z občinstvom!

Kje se lahko prijavi? Na spletni strani newdimensionparty.si ter na družabnih omrežjih @newdimensionparty.

Aktivnost poteka pod okriljem Evropske solidarnostne enote.

 ESE zBG


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00