fbpx
Imamo zmagovalca New Dimension Party Competition 2021!

| Aktualno

New Dimension Party je ideja o novi dimenziji zabave, ki se je letos preselila na splet. Ponosni smo na mlade, ki so v sklopu projekta Evropska solidarnostna enota dokazali, da znajo mlade animirati tudi na daljavo, saj jih pri uresničevanju njihovega poslanstva ni ustavila niti korona.

NDP finale slika1
V petek, 19. februarja so izvedli finale New Dimension Competition preko njihovega YouTube kanala. V finale se je uvrstilo 5 najboljših finalistov.

V finalu smo tako gledalci (bilo nas je preko 100), spremljali 5 odličnih performerjev:
-    Mark Černilec,
-    DJ Seba
-    Petra Leben
-    Ajda Bajt
-    Full House Band

 Pokal New Dimension Party je po glasovanju gledalcev šel v roke Full House Bandu, drugo mesto je zasedla Petra Leben, tretje pa Ajda Bajd. Čestitke!

Posnetek dogodka si lahko ogledate na YouTube kanalu New Dimension Party.

 ESE zBG


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00