fbpx
[Dogodek] Evroposlanci: Mladi in EU

| Aktualno

Zavod Nefiks v okviru projekta Priložnost.EU vabi na spletni pogovor z evroposlanci Romano Tomc, Francem Bogovičem, Klemnom Grošljem in Tanjo Fajon, ki bo potekal v četrtek, prvega aprila, ob 17. uri na YouTube kanalu Zavoda Nefiks.

Priloznost EU EU in mladi dogodek


Pogovor se bo navezoval na priložnosti, ki jih Evropska unija nudi mladim. EU želi mladim v okviru svojih politik zagotoviti enake možnosti izobraževanja in več delovnih mest ter jim omogočiti polno sodelovanje na vseh družbenih področjih. To poskuša doseči z raznimi sredstvi, zlasti v okviru dialoga z mladimi in programa Erasmus+. Prav o tem bo govora na dogodku, spregovorili pa bomo tudi o predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije v drugi polovici leta 2021.

 
Vsi, ki nas boste spremljali, boste imeli možnost zastavljanja svojih vprašanj prek komentarjev pod videom. Prenos se bo začel ob 16:30. Povezavo bomo delili na spletni strani Priložnost.EU, prav tako jo bomo najkasneje pol ure pred dogodkom posredovali naročnikom na prejemnike elektronskih novic.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00