fbpx
Nagrada, ki smo jo prejeli v okviru projekta Meet and Code

| Aktualno

Gala prireditve Meet and Code Award Ceremony so se udeležili tudi predstavniki Zavoda Nefiks. Silvija in Nives sta predstavljali Slovenijo in naša IT dekleta.

 

V oktobru izvedena delavnica "Dekleta ne izdelujejo le piškotov" se je namreč uvrstila med top tri delavnice v kategoriji dekleta in IT.

2021 MaC priznanje

Slovesnost je ob upoštevanju vseh ukrepov potekala preko spleta, udeležba na tovrstni prireditvi pa za nas pomeni pravilno odločitev za prihodnje delavnice in usposabljanja, ki jih bomo za otroke in mlade izvajali na IT področju. Zavod Nefiks in MC Vič smo namreč že opremili s 3D tiskalniki, kar pomeni, da lahko kvalitetno izvajamo delavnice 3D modeliranja in tiskanja, saj lahko udeležencem izdelke tudi natisnemo in naknadno pošljemo. 

Vabljeni, da za več informacij sledite Rudiju, ki vas bo obveščal o prihodnjih tovrstnih delavnicah. 

meet and code pasica

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00