fbpx
Razpis za enoletno prostovoljstvo v Franciji

| Aktualno

Te zanima delo z mladimi? Si pripravljen_a odkriti vse lepote, ki jih prinaša francosko mesto Le Mans in njegova okolica? Bi rad_a izvedel_a več o izobraževanju v Franciji? 

Če si na zastavljena vprašanja odgovoril_a z DA, se lahko prijaviš in sodeluješ v medkulturnem ozaveščanju mladih v Sarthu. Izbiraš lahko med osmimi misijami, med bivanjem pa si boš stanovanje delil_a še s petimi prostovoljci.

Več informacij lahko najdeš na tej povezavi: https://europe-en-sarthe.eu/european-solidarity-corps-8-offers-for-you/?fbclid=IwAR1Gaa6pJII4idaSZfPNiO0_Pnqp09C21k6h4jNwIXfBOeZkHXugb_xKANc

prostovoljstvo francija


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00