fbpx
Evropa v šoli 2021

| Aktualno

Tudi mi s podporo Stičišča Središče vrsto let prodpiramo program Zveze prijateljev mladine Slovenije, Evropa v šoli.

Jože Gornik, eden od članov internetne komisije, je povedal: "Mladi imajo marsikaj za pokazati, ker so ustvarjalni in polni idej za prihodnost. Ker vemo, da so kompetence prihodnosti v digitalnih medijih in je mlade potrebno spodbuditi k raziskovanju le-teh, z veseljem sodelujemo pri internetnem natečaju. Prihodnost je na mladih, zato jim je potrebno dati priložnost že v sedanjosti."

Zvečer pa se bomo tudi mi priklopili na zaključni dogodek 👉 https://www.youtube.com/watch?v=ELcxMMsQNNA

Več o samem natečaju, v katerem so sodelovali tako osnovnošolci kot srednješolci pa si lahko preberete na tej povezavi: https://www.zpms.si/2021/05/13/joker-out-14-maja-ob-19-00-na-zakljucni-prireditvi-evropa-v-soli/?fbclid=IwAR3F-sma7OMvUzg9sgvkwc_43mSOD7MofBaPNvEjY3HRrFeHixT0kC0gSic

joker zpms


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00