fbpx
76 million: digitalization & post-covid era in youth work

| Aktualno

Zavod Nefiks bo 21. septembra v sklopu projekta Priložnost.EU organiziral mednarodni spletni dogodek “76 million”. Z organizacijo dogodka želimo spodbuditi izmenjavo dobrih praks na področju mladinskega dela, ki sta jih vnesla epidemija novega koronavirusa ter digitalizacija.

 

2021 p eu 76million dogodek

Z nami bodo predstavniki mladinskih organizacij z vse Evrope, s katerimi se boste lahko podali v argumentirano in strukturirano debato. Namen dogodka je izboljšati razumevanje digitalnega mladinskega dela ter spodbuditi organizacije k razvoju na tem področju. Na tak način lahko spremenimo življenje 76 milijonov mladih Evropejcev na bolje.

Vse informacije o dogodku so na voljo na 76million.priloznost.eu.

Vabljeni!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00