fbpx
TVU 2021 - Prepoznavanje kompetenc in oblikovanje življenjepisa

| Aktualno

Ker vemo, da je pri prijavi na delovno mesto težko izstopati pripravljamo za vas delavnico v kateri se bomo naučili, kako lahko na preprost in enostaven način prepoznavamo in beležimo kompetence, ki jih pridobimo s prostovoljnim in študentskim delom, delom na projektih, v mednarodnih izkušnjah itd.

V drugem delu delavnice pa bomo pogledali, kako lahko pridobljene kompetence na ustrezen način zapišemo v življenjepis. Življenjepis bomo izdelali v programskem orodju Canva.

Dogodek bo potekal v ponedeljek 4. oktobra od 16:00 do 17:30 preko spleta, za udeležbo pa ne potrebuješ predhodnih znanj.

Več informacij lahko najdeš TUKAJ.

Se vidimo!

2021 kompetence cv tvu

Slika: Pexels


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00