fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Poziv: Mednarodno usposabljanje na področju mladinskega dela, participacije mladih in mladinskega aktivizma
[prejeli smo] Poziv: Mednarodno usposabljanje na področju mladinskega dela, participacije mladih in mladinskega aktivizma

| Prejeli smo

Ne zamudite priložnosti za prijavo na usposabljanje na področju mladinskega dela, participacije mladih in mladinskega aktivizma.

Zavod Krog, ki vabi mlade oziroma bodoče učitelje_ce, pedagoge_inje in vse, ki jih zanima delo z mladimi na usposabljanje na področju mladinskega dela, participacije mladih in mladinskega aktivizma, ki se bo odvilo med 30. novembrom in 2. decembrom v Novem Sadu v Srbiji.

Na usposabljanju bo sodelovalo 12 mladih udeležencev iz Slovenije, Srbije, Makedonije in Turčije. Namestitev, organizacijo in prehrano krijejo organizatorji.

Več informacij najdeš TUKAJ ali pišite na elektronski naslov katja@zavod-krog.si.

2021 usposabljanje novi sad zavod krog


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00