fbpx
[Prejeli smo] Poveži in reaktiviraj skupnost

| Prejeli smo

🧐 Bi rad začel_a leto aktivno in naredil_a nekaj za svojo skupnost? Te zanima organizacija dogodka za REaktivacijo lokalne skupnosti, pa ne veš kako se lotiti organizacije in financiranja dogodka?

💻Prijavi se na usposabljanje za organizatorje in vodje lokalnih dogodkov, ki bo potekalo od 21. do 23. januarja!

 

Na usposabljanju boš pridobil_a znanja za uspešno organizacijo in vodenje lokalnega projekta. Za pridobitev kompetenc na področju odnosov z javnostmi bomo gostili tudi predstavnike Slovenske tiskovne agencije – STA, ki bodo vodili eno izmed tematskih usposabljanj.

 

Med drugim se boš na usposabljanju spoznal_a z metodami:

  • vodenja timov in skupin;
  • strateškega in projektnega načrtovanja;
  • prijav na lokalne/nacionalne ali evropske projekte;
  • pridobivanja/agetiranja aktivistov,prostovoljcev in članov tima;
  • pridobivanja sponzorskih in drugih finančnih sredstev;
  • promocije in odnosov z javnostmi;
  • ostalimi metodami uspešnega upravljanja projekta, kot so: delo z viri, časom, ljudmi, finančnimi sredstvi …, administracija projektov, priprava projektne dokumentacije.

Po končanem usposabljanju boste imeli udeleženci dodeljenega mentorja – enega izmed izvajalcev usposabljanja – ki vam bo pomagal pri organizaciji lokalnega projekta, ki ga boste izvedli v svoji lokalni skupnosti med 6. in 8. majem 2022 za ponovno povezanost in Reaktivacijo skupnosti za blaženje posledic epidemije COVID.

Stroške nastanitve, prehrane in usposabljanja krije Mladinski svet Slovenije.

Poleg kompetenc boš na usposabljanju imel_a priložnost za spoznavanje udeležencev, medsebojno izmenjavo izkušenj ter priložnost za gradnjo partnerstev za sodelovanje pri bodočih projektih in dogodkih.

Pohiti s prijavo, saj bomo na usposabljanje sprejeli zgolj 25 udeležencev. Usposabljanje bo potekalo med 21. in 23. januarjem. V primeru zaostrenih ukrepov ob epidemiji Covid-19 bo usposabljanje potekalo preko platforme zoom.

Prijave sprejemajo do vključno 17. januarja: https://podio.com/webforms/26996099/2066852.

MSS REaktiviraj 600px

 

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00