fbpx
Druga epizoda podcasta

| Kolegice

Kolegice smo nazaj – z drugo epizodo podcasta!

V letu 2022 smo se Kolegice lotile novega izziva - začele smo snemati podcast S.M.A.R.T. Kolegice. Podcaste bomo snemale kar celo leto, govorili pa bodo o različnih tematikah - od kompetenc, ki so potrebne za delo na področju tehnologije, do zgodb uspešnih žensk, zaposlenih na področju tehnologije. Pogovarjale se bomo z različnimi gostjami, od katerih bomo izvedele mnogo zanimivih informacij in se od njih tudi kar nekaj naučile.

V drugi epizodi smo se lotile teme, ki zagotovo zanima veliko naših poslušalk – kako delodajalcu predstaviti znanja, ki jih nismo pridobili na formalen način, torej za naše učenje nimamo potrdil, certifikatov ali uradnih listin? O tem smo povprašali strokovnjakinjo s tega področja, Alenko Blazinšek Domenis, direktorico Zavoda Nefiks. Z njo smo se pogovarjale o različnih načinih pridobivanja znanja, o tem, kako to znanje predstaviti morebitnemu delodajalcu ter kako vse skupaj vključiti v svoj CV oziroma predstavitveno mapo.

Za informacije o vseh nadaljnjih podcastih vabljeni k spremljanju socialnih omrežij Zavoda Nefiks (Facebook, Instagram, TikTok) ter sledenju našemu podcastu na Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify ter Anchor. Nove epizode pridejo zelo kmalu!

Bi si želeli slišati podcast še na kakšno temo? Pišete nam lahko na sara.pavlovic@nefiks.si in tako delite svojo idejo!

Povezave do podcasta:

Apple Podcast

Spotify

Anchor

Google Podcasts

Projekt Kolegice sofinancirata Urad za mladino MOL in Urad RS za mladino.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00