fbpx
[Aktualno] Mladi v Lukovici - izpolni anketo in oblikuj prihodnost mladih

| Aktualno

Kako lepo je živeti v Lukovici?

Zagotovo ni slabo, verjamemo pa, da je potrebno še veliko storiti za mlade na področjih, kot so formalno in neformalno izobraževanje, zaposlovanje, stanovanjska politika, mobilnost mladih, prosti čas, šport in kultura, informiranje, mladinsko organiziranje in participacija.

 

Če si star/a med 14 in 29 let s stalnim prebivališčem na območju občine Lukovica, reši anketo in izrazi svoje mnenje.

>>> ANKETA

Stičišče Središče, Zavod Nefiks, sodeluje pri pripravi strategije za mlade v občini Lukovica. Na podlagi uvodne ankete, posveta in delovnih srečanj mladih in predstavnikov Občine se je oblikoval osnutek strategije za mlade v občini Lukovica. 

Zanima nas, kako razvoj na teh področjih, predvsem pa prioritetne ukrepe, ki bodo zvišali kakovost življenja mladih v občini, vidite mladi. Vabimo mlade med 14 in 29 letom, ki imate stalno bivališče na območju občine Lukovica, k reševanju anonimne ankete, ki bo odprta do 25. septembra 2022.

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00