fbpx
[Prejeli smo] Sanjaj svoje mesto

| Prejeli smo

Uresniči svoj projekt v Mestnem inkubatorju

Mestni inkubator je ekosistem, ki skozi ambiciozne ideje povezuje mlade in mesto na vseh nivojih organiziranja. Za boljše soseske, šole, dvorišča, mesto. Za več dobrega na vsakem koraku, vsak dan. Za boljše skupnosti, podjetja, organizacije. Za šport, kot si ga mladi želite, za delo, kot ga vidite, za priložnosti, ki si jih zaslužite. Za več umetnosti in več mladih, ki soustvarjajo mesto.

Za koga je Mestni inkubator?

Vabimo mlade med 18 in 29 let v Ljubljani, ki imate ambiciozne ideje in želite svoje zamisli spremeniti v izvedene projekte. Za tiste mlade v Ljubljani, ki vam je mar za življenje v mestu. Za tiste mlade, ki vas zanima spoznavanje novih ljudi v skupnosti uresničevalcev idej.

Kakšne ideje pridejo v poštev?

Pogumne, inovativne in trajnostne ideje, ki povezujejo ljudi, spodbujajo možnosti spoznavanja in izmenjevanje izkušenj. Ideje, ki uporabljajo razpoložljive prostore Mladih zmajev in partnerjev kot vir za uresničitev ideje. Ideje, ki iščejo znanje za uresničevanje idej, mentorje za postavljanje pravih vprašanj, zagonsko finančno podporo in prispevajo v skupnost.

Kaj pridobiš v Mestnem inkubatorju?

Ideje, ki so sprejete v Mestni inkubator lahko pridobijo znanje, mentorstvo in zagonske finance. Kriteriji za sprejem so pozitivni učinki na mesto, uresničljivost ideje, ambicija prijaviteljev in prispevek ideje v skupnost. Število prostih mest je omejeno. V Mestni inkubator lahko sprejmemo 15 idej.

Kako in do kdaj se prijaviš?

Najkasneje do 30.9.2022 do polnoči in niti minuto čez. Za prijave spremljaj Mlade zmaje na Instagramu in Facebooku. O izboru idej boste obveščeni do 7.10.2022. Datumi treh delavnic, ki so pogoj za pridobitev mentorstva in financ, so 13., 15. in 17.10.2022.

Podrobne informacije najdeš na spletni strani:

www.mladizmaji.si/mestni-inkubator

Prijavi se 

Sanjaj svoje mesto. Pridruži se in uresniči svoj projekt.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00