fbpx
Nefiks karierni avtobus

| Priložnosti za mlade

V sredo, 13. septembra organiziramo karierni avtobus, ki nas bo tokrat popeljal po Ljubljani.

S kariernim avtobusom bomo obiskali:

  • podjetje katerega poslanstvo je odkrivanje novih poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, Novartis, ki je eden izmed večjih zaposlovalcev v Sloveniji. Predstavili nam bodo podjetje, njihovo kulturo in s čim se ukvarja njihov oddelek Strateških programov. Kot zanimivost pa nam bodo predstavili še mixed reality hololens očala – njihovo delovanje, uporabo v proizvodnji ter ostale možnosti uporabe, na koncu pa jih bodo udeleženci lahko preizkusili tudi sami.
  • javni zavod katerega poslanstvo je skrb za kakovostno in aktivno življenje vseh meščanov, Šport Ljubljana
  • javni zavod, ki nudi pomoč in oskrbo na domu starejšim, invalidom in kronično bolnim, Zavod za oskrbo na domu Ljubljana. Na letni ravni oskrbujejo skoraj 1500 uporabnikov, ki potrebujejo pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih, v gospodinjstvu in pomoč pri vzpostavljanju in ohranjanju socialnih stikov.

⌛️ Predvidena časovnica
9:00 Zbiranje udeležencev pri Zavodu Nefiks
9:15 Odhod avtobusa
10:00 Obisk podjetja Lek
12.00 Obisk JZ Šport Ljubljana
14.00 Obisk Zavoda za oskrbo na domu Ljubljana

Z Nefiks kariernim avtobusom se bomo zapeljali do potencialnih delodajalcev in koristnih nasvetov na tvoji karierni poti. Dogodek je brezplačen, nanj pa se lahko prijaviš tukaj.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00