fbpx
Kakšno je življenje v mladinskem centru?

| Aktualno

Pestro, zabavno, včasih težko in stresno, večino dni pa sončno in prijetno, tudi če zunaj dežuje!

MC Vič je stopil v peto leto svojega delovanja in številke (v Logbooku) pravijo, da jih je v tem času obiskalo 55.000 obiskovalcev in da so zanje pripravili 25.000 ur aktivnosti. Približno toliko ur potrebuje tudi drevo, da zraste.

V MC Vič in na Zavodu Nefiks se zavedajo, da so v tem času zrasli tudi oni! Ker pa je v njihovi krošnji in na vejah še vedno prostor, si želijo, da bi jih nekega dne obiskali tudi vi! Prvi korak, da vstopite v njihov mladinski center, se bo zgodil že, ko boste obrnili strani njihovega novega stripa, ki ga je ilustrirala talentirana mlada ilustratorka Lara Pust.

Strip je dostopen na povezavi Življenje v MCju (talentirana.si), kjer si ga lahko tudi brezplačno shranite na svoj računalnik.

Vabljeni k branju!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00