fbpx

E-nefi


Poštar Rudi se dvakrat na mesec zate potrudi

Heeeeej!


Tukaj Rudi, Nefiksov virtualni poštar ?

Če se boste strinjali in v spodnjem obrazcu pustili svoj e-naslov, vam bom dvakrat na mesec v vaš e-nabiralnik dostavil e-Nefi, obvestilnik Zavoda Nefiks.
V e-Nefiju boste lahko našli novičke o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks, novostih na trgu dela in še kaj, kar bi lahko bilo za vas uporabno in zanimivo.

Kaj je e-Nefi?
e-Nefi je obvestilnik Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana), katerega dvakrat mesečno pošljemo na tvoj elektronski naslov. Pomembnejša druga obvestila pa občasno tudi izven periodičnih obvestil, vendar ne več kot enkrat mesečno.

Kakšna obvestila vsebuje?
e-Nefi vsebuje novičke o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z Zavodom Nefiks.
e-Nefi občasno vsebuje tudi novičke sorodnih organizacij na področju zaposlovanja in karierne orientacije mladih.
Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah, mednarodnih izmenjavah, ki jih pripravljamo mi ali pa organizacije, s katerimi sodelujemo.
Vse te infromacije so lahko zate uporabne in zanimive.

Kaj storim, če e-Nefija ne želim več prejemati?
V primeru, da naš obvestilnik e-Nefi zate ni več uporaben, nam lahko kadarkoli pošlješ na naš elektronski naslov nefiks@nefiks.si besedo ODJAVA, s katero te bomo izbrisali iz baze prejemnikov e-Nefija.

Spodaj vneseni vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno v namene pošiljanja obvestil e-Nefi, ki so zgoraj opisana in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

In naj vas ne skrbi, vse je v skladu z GDPR ?

Imate dodatna vprašanja?
V primeru morebitnih vprašanj se lahko vedno obrnete na nefiks@nefiks.si.

Upam, da se kmalu beremo. ?
Vaš Rudi


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00