fbpx

Mreža KROJ


Smo pobudnik in koordinator Mreže KROJ

Mreža KROJ - mladinska mreža za karierni razvoj povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.

Je relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, postavlja standarde kakovosti na področju, mladim pa omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov. Mreža KROJ je vez med ključnimi akterji na mladinskem polju, ki spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot.

Trenutno jo sestavljajo Zavod Nefiks, Zavod Mepi, Zavod BoB, Mladinska postaja Moste, Zavod Volunatriat, Mreža MaMa, Zavod TiPovej in JZ Mladi zmaji.

Mreža KROJ logotip mreža kroj fotka na kavču obdelana 450

V letu 2017 smo nadgradili idejo o Nefiks kariernem razvoju mladih v Mrežo za karierni razvoj, ki smo jo s pomočjo MOL v letu 2018 razvili v mrežo osmih organizacij, ki sodelujejo pri tej mreži. V slovenskem nevladnem prostoru smo tako v nekaj mesecih le iz nekaterih organizacij oblikovali Mladinsko mrežo za karierni razvoj – KROJ. Naš namen je namreč skupen, saj vsi spodbujamo mlade, da ustvarijo svojo karierno pot, s tem da jim omogočamo dostop do kvalitetnih informacij in si prizadevamo biti prostor za razvoj potencialov.

Verjamemo v medsebojni prenos znanja, zato organiziramo usposabljanja na teme kariernega razvoja mladih. Povezujejo nas skupni projekti in organizacija skupnih dogodkov mreže.

Več o mreži najdete na spletni strani mreza-kroj.si.

Socialna omrežja FB icon kroj zelena 48INSTA icon kroj zelena 50

***

Projekt podpirata Urad za mladino - MOL in Urad Republike Slovenije za mladino.

pasica logo MOL MVI ursm 600pc


Več člankov


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00