Nefiks
Četrtek, 23 Maj 2019

Glasuj za Nefiks mednarodni projekt!

Vzami si minuto ali dve svojega časa, klikni in podpri Nefiks, ki kotira na mednarodnem obzorju ;)

Za tvojo podporo ti bomo hvaležni pri projektu »Career portfolio for the win => Nefiks«, z njim bomo sistem Nefiks širili v zainteresirano okolje v Evropi, vključno s programom tutorstva.

Beri dalje

Nefiks – zabeleži vse tvoje izkušnje. Tudi za nazaj!

Številni kadrovski strokovnjaki poudarjajo, da so za vstop na trg dela pomembne neformalno pridobljene izkušnje, ki ne razvijajo zgolj posameznikovega znanja, pač pa krepijo tudi značaj, vzrtajnost, motiviranost, medosebne kompetence in tisti žar in predanost, ki ga delodajalci cenijo pri svojih zaposlenih.

Beri dalje

Nagovor direktorice ob 15-letnici Nefiksa

Spoštovani predstavniki mladinskih organizacij, odločevalskih teles, formalnega izobraževanja in delodajalcev, lepo pozdravljeni. Pisana sestava udeležencev današnjega posveta priča o tem, da smo se Nefiksovci v preteklosti že znali uspešno povezovati z različnimi akterji – tudi mnogimi, ki jih danes ni tukaj, produktivnega sodelovanja pa si seveda želimo še naprej.

Beri dalje

Izrazi svoje mnenje - reši anketo o neformalnem izobraževanju!

Zavod Nefiks v letošnjem letu obeležuje 15 let svojega delovanja na področju beleženja neformalno pridobljenega znanja. Ker si stalno prizadevamo, da bi še boljše opravljali naše poslanstvo vas vabimo, da si vzamete nekaj minut časa in rešite anketo, ki se nahaja TUKAJ.

Hvala in lep pozdrav!

Ekipa Nefiksa

Beri dalje

twitter