fbpx Nefiks
Petek, 5 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Neformalni informator E-NEFI posreduje informacije o vlogi in pomenu neformalnega izobraževanja v Sloveniji, ponuja informacije o ponudbah in razpisih ter o delovanju Zavoda NEFIKS.

Glava

Vzemi si čas za stvari, ki so pomembne

Prejšnji teden sem preživel na kariernem avtobusu in zame je že to bil mini dopust  z izbranimi delodajalci in v super družbi ?. Kako smo se imeli, si lahko preberete TUKAJ.
Če pa ste se že odpravili na počitnice/dopust/se izklopili, vam želim, da te dni čim bolj koristno preživite. Lahko pa pridete tudi mimo nas. Kaj vse bomo počeli? Preveri spodaj ?.
Vaš Rudi

Beri dalje

Katere so tri stvari, ki jih ta vikend ne smeš pozabiti?

Kaj pa tebe motivira na tvoji karierni poti?
Ravno to vprašanje smo zastavili dijakom ob tretjem Nefiks kariernem dnevu in med 130 predlogi izbrali 10 najboljših. Vas zanima katera so vodila, ki navdušujejo mlade in jih vabijo naj verjamejo v svoj uspeh? Pišite nam na kariera@nefiks.si, in poslali vam bomo set razglednic, ki jih lahko uporabite pri delu z mladimi.
Seveda pa ta vikend ne pozabi storiti teh treh stvari: prestaviti ure, se spomniti na mamo in nabrati šopek pomladnih rož :).
#mladiinkompetentni

Beri dalje

Keep calm - spring is coming ;)

Križemsvet gredo stopinje, križemsvet gazi po snegu (K. Kovič)
No, kmalu več ne bo tako, da bi gazili po snegu, saj je pomlad že tu. Juhuhu :)
Če se želiš tudi ti malo prebuditi, ti želimo, da te tvoje stopinje pripeljejo prav k nam na katerega od naših klubov. No, najdeš nas povsod, tako da le poglej nižje in preveri, kje se lahko srečamo.
Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj.
#mladiinkompetentni

Beri dalje

Ne zamudi teh devet priložnosti!

Ko pade sneg, ga splužimo. (afriški pregovor)

Še preden pa bo vse spluženo, mi že začenjamo s pisano paleto aktivnosti. Možnosti imaš res veliko in škoda bi bilo, da se ne bi srečali na eni od njih.

Beri dalje