fbpx Nefiks
Nedelja, 7 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

SPROSTI SE IN BODI TO KAR SI

V okviru Študentske arene, največje izobraževalno-sejemske prireditve za mlade v Sloveniji, se je na Gospodarskem razstavišču pod geslom »Aktiviraj se!« odvil prvi Zaposlitveni torek v tej sezoni. V sodelovanju s  podjetjem Proevent, d. o. o. ga je organiziral Zavod Nefiks. Mladi so tako dobili vpogled v delovne procese podjetja Proevent, d. o. o. in navezovali stike s ključnimi kadri podjetja.

Beri dalje

Zaposlitveni torek tokrat v McDonaldsu

Zavod Nefiks je v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani uspešno izpeljal tretji letošnji Zaposlitveni torek, v okviru katerega so mladi spoznavali delovne procese v ljubljanski podružnici svetovno znane verige restavracij s hitro prehrano McDonald's. Poleg temeljite predstavitve podjetja in kariernih priložnosti za iskalce zaposlitve, so bili mladi deležni tudi jasnih navodil za uspešen zaposlitveni razgovor.

Beri dalje

Banke trenutno omejujejo zaposlovanje, a dobri kadri naj se že danes pripravljajo na prihodnje priložnosti

DSC 1074Ljubljana, 15. januar – »Čeprav vemo, da slovenske banke trenutno niso v zavidljivem položaju, to še ne pomeni, da se bodoči ekonomisti ne moremo pobliže seznaniti z delovanjem banke in vodenjem poslovalnice«, je po zaključenem obisku poslovalnice Nove KBM v centru Ljubljane povedala navdušena udeleženka. Zavod Nefiks je zaradi velikega zanimanja namreč na banki organiziral še en Zaposlitveni torek, v sklopu katerega so mladi iskalci zaposlitve dobili vpogled v delovanje banke. Sprejem mladih iskalcev zaposlitve je ena od dejavnosti, ki jih Nova KBM uresničuje v okviru svoje družbeno odgovorne usmeritve.

Beri dalje

Zaposlitveni torek NKBM

NKBM1Sledil je drugi v vrsti Zapostlivenih torkov v tem študijskem letu, in sicer v poslovalnici NKBM Ljubljana center.

Peter Popovič, vodja poslovalnice, je z nami delil sistem delovanja banke, predstavil posebnosti sodobne poslovalnice, pod katere spadajo odprta delovna mesta, ki omogočajo profesionalen in oseben pristop ter sodobna tehnologija in izvirna prostorska zasnova, zaradi katere je poslovalnica tudi prijetno izobraževalno in družabno središče.

Beri dalje

ZAPOSLITVENI TOREK na PROEVENT d.o.o.

2012-10-23 15.18.0623. oktobra 2012 se je v okviru Študentske arene v organizaciji Zavoda Nefiks in ŠOU Ljubljana skupaj s podjetjem Proevent d.o.o, ki je glavni organizator Študentske arene, odvil prvi Zaposlitveni torek v tem študijskem letu.

Podjetje Proevent d.o.o je izrazilo navdušenje nad udeleženci in jih je povabilo, da jim pošljejo svoje življenjepise, da se dogovorijo za morebitno prihodnje projektno sodelovanje.

Janja Drole, namestnica direktorja je v uvodu podala nekaj osnovnih informacij o podjetju, udeleženci so spoznali kako se dogodek, kot je Študentska arena izpelje vse od prvih zasnov do končne podobe, spoznali zgodbe zaposlenih in se skupaj z vodjo projekta Študentska arena Urošem Pohlinom sprehodili skozi celoten sejemski prostor.

Beri dalje

Šesti in sedmi Zaposlitveni torek: Prestavništvo Evropske komisije v Sloveniji

Zavod Nefiks in Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) organizirata novo sezono Zaposlitvenih torkov. V torek, 15. maja 2012, so mladi z navdušenjem spoznali delo Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Zaradi velikega zanimanja bo Zaposlitveni torek na Predstavništvu Evropske komisije potekal še enkrat, v četrtek, 24. maja 2012.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2