Nefiks
Ponedeljek, 22 Julij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Peti Zaposlitveni torek: Zavod Študentska svetovalnica

IMG 1768Zavod Nefiks v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani organizira novo sezono Zaposlitvenih torkov. V torek, 17. aprila 2012, so mladi spoznavali delo v nevladni organizaciji, in sicer v Zavodu Študentska svetovalnica, ki deluje pod okriljem ŠOU v Ljubljani. Sodelavci Svetovalnice so udeležencem delavnice zaupali svoje izkušnje in poklicno pot. Prav tako so izvedli delavnico zaposlitvene pismenosti in simulacijo zaposlitvenega razgovora.

Beri dalje

Četrti Zaposlitveni torek: Zavod Šentprima

Projekt Zaposlitveni torek, ki sta ga od oktobra do decembra 2011 organizirala resor za študijsko problematiko Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) in Zavod Nefiks, se je zaključil z Zaposlitvenim torkom v Zavodu Šentprima, ki se ukvarja s svetovanjem, usposabljanjem in rehabilitacijo invalidov.

Beri dalje

Tretji Zaposlitveni torek: Pro plus d.o.o.

Po uspešno izvedenih prvih dveh Zaposlitvenih torkih so mladi na tretjem spoznavali delovne procese še v gospodarstvu, in sicer v multimedijskem podjetju Pro plus, d.o.o., ki ustvarja programe POP TV, Kanal A in POP BRIO. Udeleženci Zaposlitvenega torka v medijski hiši Pro plus so tudi tokrat domov odšli navdušeni.

Beri dalje

Drugi Zaposlitveni torek: Občina Idrija

IMG 1896Zaposlitveni torek na Občini Idrija je mladim omogočil spoznavanje javne uprave. Mladi so spoznali ključne kadre Občine Idrija, delovne procese in specifike dela v javni upravi. Mlade je tudi na drugem Zaposlitvenem torku navdušil inovativen pristop k boljši zaposljivosti. Zaposlitveni torek je eden redkih načinov, da mladi spoznajo delovne procese in delovanje vseh sektorjev.

Beri dalje

Več prispevkov