Nefiks
Ponedeljek, 22 Julij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

 kategorija kolegice najava

Na Zavodu Nefiks želimo mladim ženskam − eni izmed najbolj ranljivih skupin na trgu dela − pomagati pri pridobitvi novih kariernih izkušenj.

Aktualne prijave v projekt sprejemamo TUKAJ.

Delovanje projekta je na praktični ravni zasnovano na podlagi neposrednega pretoka znanja med starejšo uspešno žensko in mlado iskalko zaposlitve, ki je šele na začetku svoje poti. Pred srečanji z mentorico se skupina deklet najprej dobiva na sproščenih, a strokovno vodenih tedenskih srečanjih, na katerih udeleženke v družbi svojih vrstnic razvijajo svoj karierni načrt. Poleg tega skupaj načrtujejo dogodke, s katerimi želijo širšo javnost opozoriti na problematiko zaposlovanja mladih žensk, spodbuditi lastno zaposljivost in zaposljivost drugih žensk ter odgovorne organe pozvati k ukrepanju.

Klub Kolegice se bo prvih šest tednov srečeval tedensko, po šestih tednih od začetka delovanja kluba pa se boste kolegice predvidoma dobivale mesečno, po potrebi pa pogosteje.

 kategorija kolegice financerji


Novogoriške Kolegice o "pašn-u"

Na včerajšnjem srečanju smo Novogoriške kolegice, z naslovom »Kva je tvoj pešn?«, spoznale, kako je Urša Žorž iz varne, dobro plačane službe pristala v podjetništvu. Kakšni so skozi njene oči plusi in minusi samostojnega podjetništva. Govorila je o strasti, kako jo najti in jo pretvoriti v posel. Sledila je kratka delavnica, ker smo se pogovarjali o naših strasteh in kako bi jih pretvorile v posel.

Beri dalje

H Kolegicam po široko socialno mrežo!

Ko sem na Facebooku zasledila objavo za projekt Kolegice, sem brez pomislekov napisala prijavo, saj sem želela pridobiti nova poznanstva in dodatno motivacijo ob iskanju prve zaposlitve. Prijavila sem se tudi z namenom, da bi si nabrala nove izkušnje in si povečala možnosti za zaposlitev v svojem bodočem poklicu kot arhitektka.

Beri dalje

Več prispevkov