Nefiks
Sobota, 4 April 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Čestitke skavtom

Čestitke skavtom, ki so zadnji dan v marcu praznovali 30 let. 30 let delovanja na slovenski sceni. Saj ne, da imam kaj veliko opraviti s skavti (po letih, smo skoraj generacija ;)). Imajo pa skavti veliko opraviti z mano.

Beri dalje

Letos potrebujemo 1. april

Kateri dogodek je začel prvi april, se ne ve, obstajajo pa mnoga ugibanja. Med različnimi državami in državniki pa obstajajo mnoga prilaščanja pričetka tega praznovanja.

Beri dalje

Dobri filmi? Prosto dostopni? Seveda!

Ste naveličani vsakdanjih oddaj in Hollywoodske produkcije? S člansko številko Mestne knjižnice Ljubljana si lahko kar doma brezplačno ogledate odlične filme, ki bodo od vas zahtevali malce več razmisleka. Pa tudi Baza slovenskih filmov ima nekaj zate!

Beri dalje

Družba in Mladinski center Vič v korona dogajanju

Korona virus bi nam pred 15 leti vzel večino možnosti, da ostanemo v stiku s soljudmi. Pred obdobjem mobilnih telefonov in interneta, ko je komunikacija na daljavo potekala prek pisem in razglednic, bi omejitev fizičnih stikov pomenila tudi skorajšnjo prekinitev socializacije. Če bi koronavirus udaril takrat, potem se nekaj tednov ali mesecev ne bi videli, ne bi govorili, razen dolgih pisemskih monologov, ki bi na par dni prinašali odgovore, če bi seveda pošta nemoteno delovala. Službe bi bile ohromljene, delo na daljavo skoraj nemogoče.

Beri dalje

Več prispevkov